5 Simple Techniques For su kaçağı tespit

Wiki Article

Alçı sıva siyah çimento sıva saten alçı duvar örme duvar yeri değiştirme zemin şap iç dış cephe boya kalebodur seramik elektrik su tesisatı mantolama kadromuz eksiksiz olup anahtar teslim işleri bitiriyoruz.

Termalkamera ile mekânlar kontrol edilir ve ıslak olan zeminler termal kamera sayesinde tespit edilir.

Su kaçağı tespiti yaparken gözlemleyerek bir sonuca ulaşılamıyor ise cihazla su kaçağı tespiti işlemine geçilir. Kullanım alanına göre uygun cihaz seçilir ve sorunun kaynağına kısa yoldan ulaşılır. Yerini tespit eden ekibimiz zaman kaybetmeden gereken boru değişimi ve parça onarımı gibi işlemleri yürütmeye başlar.

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artworkık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Su tesisatı ve su kaçak tespiti su tadilat işleri yapılır garantili bir şekilde Herhangi bir trouble çıktı zaman ücretsiz müdahale zamanında işi teslim edilir

Beklenmedik anlarda ansızın meydana gelen su baskınları, siz evde uyurken bile başınıza gelebilir. Musluk altında ve dolap içinde bulunan su vanalarının patlaması sonucu evinizi su basar. Birde tesisatlarda beton altında oluşan arızlar vardır.

Banyo tavanından akan suyun bir kaç sebebi bulunmaktadır. Maddeler halinde sıralayacak olursak:

Teklifler ayrıca e-posta ve sms yoluyla da sana iletilecek. 'Fiyat Teklifi Geldi' bildirimini aldıktan sonra sisteme giriş yaparak teklifleri inceleyebilir ve senin için en uygun olanı seçebilirsin.

Araştırmanızı gerek yok, gözünüz arkada kalmaz, iyi usta iyi iscilik uygun fiyat daha ne olsun vakit kaybetmeyin verin işlerinizi halletsin tsk selman ustam hayirli islerin olsun

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Dış sesleri filtreleyen özel olarak tasarlanmış kulaklığı ile sadece cihazın mikrofonu olarak bilinen proptan gelen sese odaklanmayı sağlar.

Eğer temiz suda kaçak yok ise, Pis su gider borularınız kontrol edilir. Bu işlemde yine kırmadan yapılır.Peşinden gider borularının içine gönderdiğimiz kamera ile su kaçağı tespit edilir.

su tesisatçısı BirçOkay kişi evinin su tesisatında sürekli su kaçağı meydana geldiği için, bu durum karşısında çaresiz kalmaktadır. Şayet su tesisatı borularınız mavi renkli plastik boru veya demir boru ise su tesisatınızı komple yeniletmeniz en doğrusudur.

Kısaca sorunu bulmak advertına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page